WAAROM ABECON GROOTHANDEL

WAAROM ABECON GROOTHANDEL

WAAROM ABECON GROOTHANDEL?

Zowel het winkelproces als de klantrelaties evolueren. De manier waarop groothandels hiermee omgaan bepaalt hun succes. Het gevolg hiervan is dat de aansluiting tussen de verschillende kanalen en bedrijfsprocessen belangrijker is dan ooit. Zeker om optimaal te kunnen inspelen op de voorkeuren en de informatiebehoeften van de klant. Behoeften die van persoon tot persoon verschillen en bovendien steeds sneller veranderen.

Met Abecon Groothandel kunt u zich dynamisch ontwikkelen en zorgen dat uw klanten blijven terugkomen.

ÉÉN COMPLETE WORKPLACE

Onze complete groothandel voorzien in een samenhangende ondersteuning van inkoop, verkoop, financiën, voorraadbeheer, toelevering en nog veel meer. Zo kunnen groothandels de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Maar ook: flexibel werken, beter inzicht in en overzicht van de bedrijfsactiviteiten houden en het rendement vergroten. Kortom: de best denkbare ondersteuning om uw assortiment zo effectief, efficiënt én klantgericht mogelijk aan te bieden. Nu en in de toekomst.

DENKEN VANUIT DE KLANT

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft kan Abecon een totaaloplossing bieden voor verschillende segmenten binnen de groothandel. Een oplossing die meebeweegt met de dynamische ontwikkelingen in de dynamische wereld. Met een volledig scala van functies en mogelijkheden levert onze software de bedrijfsinzichten die van belang zijn voor u en uw klanten. Zodat uw organisatie verbonden, empowered en proactief blijft. En zodat u zich actief kunt bezighouden met beleving en onderscheidend vermogen, op basis van het assortiment en de klantbeleving.