Wij zijn op zoek naar een NAV consultant voor de 2e lijn beheer in ons Managed Applications team.

Wij zoeken een enthousiaste collega die mee bouwt aan de optimalisatie en de continuïteit van de informatievoorziening bij onze klanten. Een functionele NAV consultant die kan ontwikkelen of een NAV ontwikkelaar met rijke functionele bagage. Een all-rounder, het bekende schaap met de vele poten, die zowel zelfstandig als in teamverband onze klanten ondersteunt bij verstoringen, wijzigingsverzoeken en ondersteuningsaanvragen voor de in beheer zijnde Microsoft applicaties.

Na de projectfase worden Microsoft Dynamics NAV en de op Microsoft technologie gebaseerde oplossingen van onze klanten veelal op basis van Service Level Agreements ondergebracht bij Abecon Managed Applications. Hier zorgen wij ervoor dat onze klanten optimaal worden geholpen in het geval van verstoringen, wijzigingsverzoeken of upgrades.

Jij begrijpt als geen ander het belang dat bedrijfs-kritische (ERP) applicaties optimaal blijven werken. Als 2e lijn beheer consultant ben je goed in staat de vinger te krijgen achter eventuele verstoringen en deze te verhelpen. Je analyseert problemen, bedenkt oplossingen of work-arounds en voert deze door in de systemen van onze klanten. Of je denkt met de klant mee en realiseert op een gecontroleerde wijze voor hem kleine wijzigingen. Je bent stressbestendig, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent flexibel als het gaat om je werktijden en de werklocatie.

Heb jij een jarenlange ervaring met Microsoft Dynamics NAV, bijvoorbeeld als consultant of als applicatiebeheerder? Ben je bekend met de meest actuele versies? Weet jij hoe het onder de motorkap allemaal werkt? Zie jij het oplossen van problemen als uitdagend? En ga jij altijd voor de hoogste klanttevredenheid?
Dan bieden wij je een fijne werkomgeving aan in een groeiende onderneming. Met vrijheid om je werk in te delen. In een team met professionele collega’s.

NEEM CONTACT OP

Voel je je aangesproken en zie jij jezelf als onze nieuwe collega, of wil je meer informatie over ons of over de vacature?
Dan kun je contact opnemen met Paul Tolstra, ptolstra@abecon.nl of 06 20 03 10 09