INTERNATIONALE PROJECTEN

MEER CONTROLE BIJ UITROL MICROSOFT DYNAMICS

INTERNATIONALE PROJECTEN

MEER CONTROLE BIJ UITROL MICROSOFT DYNAMICS

Een toenemend aantal internationale klanten wil meer controle bij de uitrol van een Microsoft Dynamics oplossing voor hun landen vestigingen, en vraagt daarom ondersteuning aan een partner met ervaring in internationale projecten.

Het Abecon team heeft ruime ervaring opgebouwd met internationale projecten. Een belangrijke factor voor het slagen van het project naast de benodigde kennis en expertise, is het bewaken van de doelstellingen, de scope, het budget en de planning. Hiervoor heeft Abecon ervaren Project Managers die dit project, wat meestal bestaat uit meerdere sub-projecten, op een professionele wijze kunnen managen.

ABECON 4 SURE

Abecon hanteert bij projecten de Abecon4Sure methodiek, een methode die de volledige levenscyclus van ICT oplossingen ondersteunt, zoals onderstaande afbeelding toont:

De Abecon4Sure methodiek is gebaseerd op industriestandaarden zoals Microsoft SureStep TM, Prince2®, IPMA® en ASL® , en wordt ongoing uitgebreid op basis van onze ervaringen en best-practices.
Binnen deze methode bieden wij de klant diverse mogelijkheden voor de uitvoering van een internationaal project.

Bij deze methode hoort uiteraard een gestandaardiseerde wijze van kennis delen, waarbij gebruik gemaakt wordt van een door Abecon vooraf ingericht portaal, waartoe alle betrokkenen toegang krijgen.
Voor de uitvoering van het project maakt Abecon in principe altijd gebruik van eigen medewerkers. Ook kan er worden samengewerkt met lokale partners.

SUPPORT

Voor support kan gebruik worden gemaakt van de professionele ondersteuning van de Abecon Support organisatie. Op basis van een op maat af te stemmen SLA bepalen wij samen met u welk deel van de te verlenen support, en eventueel beheer, u door Abecon wilt laten uitvoeren. Tijdzones en de voertaal spelen hierin uiteraard een belangrijke rol.